Egy tökéletes munka tökéletes eredményei

Az elmúlt időszak nem igazán kedvezett a kisvállalkozások számára. Azt gondolom, hogy persze mindamellett, hogy a multik és nagyvállalatok sem voltak könnyű helyzetben, az egyéni vállalkozók és kisvállalkozók iszonyatosan sok nehézséggel és nehéz körülménnyel kellett hogy szembe nézzenek és megoldásokat találjanak. Én is rengeteg nehéz problémát oldottam meg a saját vállalkozásom terén az elmúlt három évben, és még mindig nem tudom azt mondani, hogy a stabilitás és a pénzügyi biztonság és egyensúly újra a régi. Én ugyanis sütemények és torták készítését vállalom a piacon immáron közel öt éve. Nem könnyű ebben a világban boldogulni, de én iszonyatosan szeretek cukrászkodni.

Persze a pandémia okozta helyzet engem sem kímélt, nagyon sok olyan rendezvény és esküvő eltörlésre került, amire megrendelésem volt, és a rendezvények teljesen eltűntek az emberek életéből, így nagyon nehezen tudtam az értékesítést elvégezni. Persze családi rendezvények és szülinapok továbbra is voltak, és a szokványos év végi, karácsonyi megrendelések is családi szinten bizonyára megmaradtak, de nem volt olyan megfelelő fórum, ahol hirdetni tudtam volna magamat és meg tudtam volna mutatni a munkáimat. Így aztán szükségem volt egy tökéletes weboldalra. Találtam is erre egy szuper segítséget, így közel két hét alatt eljutottunk a tervektől a majdnem tökéletes oldalig, azonban szükségem volt valakire, aki profi és tökéletes segítséget tud nekem nyújtani az ételfotózás terén.

Természetesen tudom jól, hogy a termékfotózás és a termékfotó és az ételfotó egy külön szakterület, külön speciális eszköz és tudásigénnyel, amit kevés helyen kap meg az ember, és keresgélni kezdtem. Egy ismerősöm pedig teljesen tökéletes ajánlást adott, hiszen a Fotoda csapata nem csak szép, hanem szakmailag és emberi szemmel is tökéletes képeket készített nekem. A süti fotó nem könnyű feladat, de ennek a kis csapatnak sikerült, és ezt mi sem mutatja jobban, mint az, hogy a megrendelések folyamatosak és egyre növekednek. Azt hiszem örökké hálás leszek ennek a csapatnak, hiszen lehetővé tették, hogy a piacon maradhassak, és hogy továbbra is azt csinálhassam, amit annyira imádok.