A folyamatos fejlesztés legjobb eszköze

Az ember egy vállalkozás élén folyamatos harcot folytat a piaci változásokkal és a szervezeti változásokkal egyaránt. Én sem vagyok ez alól kivétel, hiszen közel tíz éve vágtam bele a vezetőség gyakorlásába, és azóta bizony iszonyatosan sokat változott a világ, az emberek és a piac is. Nem volt könnyű egy-egy nagyobb trendváltozás idején felvenni a kesztyűt, de hála a jó égnek azt mondhatom, hogy az általam vezetett vállalat, annak fejlődése és sikerei azt mutatják, hogy tökéletesen sikerült. Vannak a múltban olyan döntéseim, amik egészen egyszerűen a szerencse okán határozzák meg a jelenlegi sikereket.

Ilyen például az, hogy én már a kezdetekkor belevágtam a folyamatos fejlesztés és coaching világába, hiszen találkoztam egy szuper csapattal a Kogwheel személyében, és már iszonyat korán belekezdtük a fejlesztés folyamatos működtetésébe. Most pedig ez nem csak jótékony hatással van a cégre, hanem azt mondhatom, hogy a folyamatos együttműködés segítségével már kifejezett versenyelőnnyé vált. Számos olyan szolgáltatásuk és tréning sorozatuk van ezeknek az egytől egyig képzett, lelkes és egyben lelkiismeretes szakembereknek, amelyek segítségével a vállalati hangulat és összetartás fokozódott, de azt is elmondhatom, hogy én semmilyen elvándorlási problémával nem küzdök, hiszen az assessment center szolgáltatás minden olyan munkaerő elhelyezési hibát kiküszöbölt, ami nehézséget okozott volna ezen a téren.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha eddig nem vágott bele ennek a feladatnak a profi és folyamatos megoldásába, akkor mielőbb tegye meg, mert hihetetlen eredményeket lehet elérni vele. Nem csak a vállalat összetartása és a hangulat ami emelkedik, hanem bizony az eredményességi mutatók, melyek konkrét számokban mérhető növekedéssel ajándékozzák meg az embert egyik évről a másikra. Biztos vagyok benne, hogy aki a kogwheel csapatát választja nem fog csalódni, csak eredményeket és elégedettséget fog kapni.