Nekünk bevált!

Az ember egyszer csak gondol egy nagyot, és bár teljesen bizonytalan jövőbe lép, számtalan negatív hangvételű és nehéz érzéseket okozó vélemény mellett, de otthagyja az egykori munkahelyét és céget alapít annak érdekében, hogy úgy és olyan minőségben tudjon dolgozni mint ahogyan azt ő elképzeli és szeretné működtetni a piacon. Én megmondom őszintén, hogy nagyon szerettem a volt munkahelyemen dolgozni. Szerettem a kollégákat és még a főnököm is igen elviselhető figura volt, a vezetőség azonban azt tűzte ki célul, hogy egységnyi idő alatt több és több embert tudjunk kiszolgálni, ami bizony már a minőség rovására ment sajnos. Én pedig ezt egészen egyszerűen nem tudtam megemészteni. Nem tudtam elfogadni azt, hogy már a munka felvételekor tudom, hogy annyi idő alatt, amennyi rendelkezésemre áll a munka elvégzésére, nem hogy minőségi szolgáltatást nem tudok nyújtani, profi eredményeket nem tudok biztosítani, de iszonyatosan nagy a lehetősége annak, hogy hibás eredmény lesz a vége a rohanó és semmire sem elegendő időnek.

Saját céget alapítottam, és azt kell mondjam, hogy bár tudtam, hogy én cégvezetőként nem igazán fogom megállni a helyem, éppen ezét azt egy tökéletes alkalmazottra bíztam és szakmai vezetőként vettem részt a működtetésben, de hihetetlen sikernek könyvelhetem el ezt a vállalkozást. Folyamatos a fejlődés és a növekedés és a vevői visszajelzések egészen egyszerűen fantasztikusak. Lehet, hogy több időre vállalunk munkákat mint a konkurencia, de sokkal jobban meg vannak velünk elégedve. Így pedig a cég iszonyatosan nagy méreteket öltött már, amit segítséggel szépen és eredményesen tudok működtetni.

Persze azért mindent meg is teszünk annak érdekében, hogy a vállalat ne induljon el a lejtőn, hiszen szent meggyőződésem, hogy sokkal egyszerűbb megelőzni mint a károkat kijavítani, ezért felvettem a kapcsolatot a kogwheel csapatával, és számtalan csapatépítő és vállalati tréning segítségével hatalmas és egyben felbecsülhetetlen segítséget nyújtanak nekünk abban, hogy egy dinamikus és folyamatos növekedést mutató vállalatot tudjunk a magunkénak. Nekünk bevált nem csak az a fajta gondolkodás, ami igyekszik megelőzni a bajt, hanem az együttműködés is ezzel a fantasztikus profi csapattal.