Ha megrongálódik a telefon kijelző

Szabadidőnkben a családdal különösen az utóbbi két évben, amikor is igen csak kevés lehetőség volt az emberi kapcsolatokra, a zárt téri programokra, teljesen rabjai lettünk a kirándulásoknak, túráknak. Rengeteget tartózkodunk a szabadban. Kedvenc időtöltésünk lett az újabb és újabb magyar természeti ritkaságok felfedezése. Mind a kirándulások, kiruccanások során, mind a családi események alkalmával szeretjük megörökíteni a körülöttünk zajló eseményeket, a természeti jelenségeket, a természeti képződményeket, a családtagokat.

Mindezt megkönnyíti az a lehetőség, ami a mai modern, sok-sok dologra használható okos telefonokban rejlik. Nagy könnyebbség ugyanis, hogy például az iphonek segítségével csodálatos, minőségileg is kifogásolhatatlan fotókat, természeti képeket lehet készíteni.

Így indult a legutolsó túránk is. Indulás előtt megbeszéltük, hogy az én készülékemet visszük, és készítünk vele képeket a budai hegyoldalról, valamint a kis családunkról, tagjairól, főleg a gyerekekről. imádjuk visszanézni azokat a képeket, melyek az együtt töltött perceinket örökítik meg. Indulás előtt azonban szörnyű dolog történt. Öltözködés közben egész egyszerűen kiesett a kezemből a mobilom, ami természetesen olyan szerencsétlenül ért földet, hogy a kijelzője abban a pillanatban pókhálósra törött. Elindult a tanakodás, mitévők legyünk. Internestes javításban állapodtunk meg. Elkezdtük keresni a netes lehetőségeket, miközben rátaláltunk iphone javítás lehetőségére. Szerencsére pár perces út választott el bennünket az üzlettől. Betérve az üzletbe a kedves és előzékeny kiszolgálás mellett ráadásul még pillanatok alatt kicseréltek a készülék kijelzőjét. A gyors és precíz munkának köszönhetően a kirándulásra is eljutottunk, ahol a hibátlan készüléknek hála csodálatos fotókat készítettem a délutáni programról.  Pár év múlva vidáman tudjuk majd felidézni a képek segítségével a kalandos nap történéseit, köszönhetően az iphone munkatársaknak.